detector.media
02.10.2009 12:28
СМЕ купує болгарський канал bTV?

СМЕ купує болгарський телеканал bTV, що належить корпорації News Corp. Про це повідомляє Media Business Reports   з посиланням на інформацію болгарських ЗМІ. Офіційних підтверджень цієї інформації поки немає.

 

Central European Media Enterprises купує більше 55% каналу bTV. Вартість угоди може становити близько €500 млн. Придбання bTV стане другою за величиною угодою  на телеринку Болгарії після купівлі шведською компанією Modern Times Group канала Nova TV за €620 млн.

 

У Болгарії СМЕ належить національний канал Pro.BG та спортивний Ring.BG. Окрім цього, керівництво bTV планує до кінця року  запуск ще двох каналів -  bTV Comedy та bTV Cinema.

 

Компанія CME володіє кількома провідними мовниками в семи країнах Центральної та Східної Європи. Це Болгарія (TV2, RingTV), Хорватія (NovaTV), Чеська республіка (TVNova, NovaCinema, NovaSportandMTVCzech), Румунія (PROTV, PROTVInternational, Acasa, PROCinema, Sport.roта MTVRomania), Словаччина (TVMarkíza, NovaSportта MTVCzech), Словенія (POPTVта KanalA) та Україна («Студія "1+1"», «"1+1" International», «Кіно», а також 10% медіахолдингу «Главред»).

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY