detector.media
30.09.2009 14:01
У «Великій політиці з Євгеном Кисельовим» з’явилося інтерактивне голосування

На сайті політичного ток-шоу «Велика політика з Євгеном Кисельовим» запроваджене голосування глядачів. Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Інтер».

 

Під час ефіру, коли ведучий ставить на голосування ключові питання випуску, кожен відвідувач сайту politika.inter.ua може проголосувати в розділі «онлайн-трансляція». Паралельно з підрахунком голосів 100 глядачів у студії рахуватимуть і голоси інтернет-користувачів, а згодом отримані дані оголошуватимуть у прямому ефірі та порівнюватимуть між собою.

 

Обов'язковою умовою участі в інтернет-голосуванні є реєстрація із зазначенням статі, віку, регіону проживання та типу послення (місто, село). Як уточнюють у прес-службі, це необхідно, щоб результати користувачів системи інтерактивного голосування були представлені за різними соціологічними зрізами за аналогією з голосуванням студійної аудиторії, яка представляє соціологічну вибірку.

 

Окрім цього, глядачі мають можливість самі запропонувати тему для дискусії. Інформацію слід надсилати редакторам програми.

 

Як уже повідомляла ТК, онлайн-трансляція ток-шоу на сайті «Великої політики» триває і під час рекламних пауз. Одна з веб-камер встановлена в студії, а інша - у «курилці».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY