detector.media
30.09.2009 11:36
Холдинг Digital Ventures інтегрує свої проекти у портал tochka.net

З 29 вересня 2009 року холдинг Digital Ventures починає інтеграцію своїх сайтів у портал tochka.net. Про це повідомляє прес-служба холдингу. До кінця 2009 року проекти холдингу в фінансовому, розважальному та інформаційному сегментах об`єднають.

 

«Таким чином, замість великої кількості окремих сайтів, користувач зможе отримати єдину точку доступу до сервісів та інформації, які його цікавлять» - коментує генеральний директор Digital Ventures Лукаш Щепанські.  - «Особливістю і перевагою tochka.net після завершення інтеграції стануть саме унікальні сервіси та авторський контент. Наша мета - зробити tochka.net настільки зручною, щоб відвідувач міг отримувати все, що необхідно саме йому протягом дня, не залишаючи порталу».

 

У той же час холдинг має намір зберегти бренди Nightlife.ua, Glamurchik.com, E-motion.com.ua. Ці ресурси також увійдуть до складу порталу tochka.net і будуть користувачам під доменними іменами Nightlife.tochka.net, Glamurchik.tochka.net, E-motion.tochka.net.

 

На медіапорталі tochka.net також буде стрічка актуальних новин України та світу, українською та російською та мовами.

Холдинг Digital Ventures засновано в 2008 році групою System Capital Management. До його складу входять ряд  порталів розважального, новинного, фінансового, та соціально-мережевого сегментів.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY