detector.media
29.09.2009 11:54
Ларрі Кінг збирається на пенсію
Ларрі Кінг збирається на пенсію

Найдорожчий журналіст світу, американський ведучий ток-шоу Ларрі Кінг збирається на пенсію. Про це з посиланням на газету The New York Post повідомляє Lenta.ru.

 

Термін закінчення трудового договору суперстар із телеканалом CNN спливає за 18 місяців. Тож у редакції The New York Post допускають, що пан Кінг контракт не продовжуватиме.

 

Аби знайти заміну телезірці, канал CNN вже оголосив кастинг. Найімовірніший кандидат на зоряне крісло - ведучий американського клона «Фабрики зірок», програми «Американський ідол», Райан Сікрест.

 

Інший потенційний спадкоємець пана Кінга - телеведуча CBC Кеті Курік. Її контракт закінчується у 2011 році. Крім того, розглядаються резюме кореспондентів CNN Джона Кінга та Джоя Бехара.

 

Раніше газета «КоммерсантЪ» повідомила, що майстер інтерв`ю завершив роботу над книгою мемуарів під назвою «Чим я тут займаюся?». У творі представлені, зокрема, подробиці спілкування з президентами та прем`єр-міністрами. Крім того, пан Кінг відверто ділиться своїми політичними поглядами, спогадами зі свого бруклінського дитинства, а також враженнями про численні шлюби.

 

Лоренс Харві Зейгер, відомий під псевдо Ларрі Кінг, веде рейтингове ток-шоу на CNN з 1985 року. На його запитання відповіли сотні відомих людей з різних країн світу, у тому числі й президент України Віктор Ющенко.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - lenta.ru

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY