detector.media
28.09.2009 11:04
Партія регіонів оскаржує рішення суду щодо антиреклами Юлії Тимошенко

Партія регіонів оскаржує ухвалу Печерського районного суду Києва про заборону антиреклами прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. Відповідну заяву до Апеляційного суду Києва подала Народний депутат від Партії регіонів Олена Лукаш.

 

Про це повідомляє повідомило видання «КоммерсантЪ-Украина».

 

Пані Лукаш переконана, що ухвалу потрібно відмінити з кількох причин. По-перше, суд виніс рішення, котрим фактично вирішив спір до його розгляду, не давши жодної оцінки рекламному ролику. «Крім того, документ стосується невизначеного кола осіб, що неприпустимо», - зазначає депутат. Також представники Партії регіонів нагадують: право на критику - невід`ємна частина свободи слова.

 

Нагадаємо, 24 вересня Печерський районний суд Києва заборонив медіа та особисто громадянину Петру Підлубному публікувати недобросовісну рекламу про прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко за позовом Всеукраїнського об'єднання Батьківщина. Прецедент - вихід на центральних телеканалах відеоролика, який «дискредитує главу уряду в очах суспільства».

 

Зокрема, в ухвалі суду йдеться про таке:

 

«Заборонити Підлубному та іншим будь-яким фізичним та юридичним особам, незалежно від форми власності, розміщувати на білбордах, інших зовнішніх рекламних носіях, радіо та телебаченні, мережі інтернет, в електронних ЗМІ будь-яку недобросовісну рекламу відносно діяльності Тимошенко».

 

«Детектор медіа» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY