detector.media
25.09.2009 12:47
У Києві вдруге познімали постери тижневика «Комментарии» з зображенням мера

В Києві зняли рекламні постери тижневика «Комментарии» з зображенням мера. Про це повідомляє прес-служба холдингу «Еволюшн Медіа».

 

Постери з обкладинкою числа тижневика від 25 вересня 2009 року щезли з 60 сіті-лайтів Києва. На усіх - фото мера Києва Леоніда Черновецького та анонс матеріалу «Черновецький продає метро».

 

«Рекламна кампанія мала тривати до 1 жовтня», - розповів ТК прес-секретар холдингу Святослав Яринич.

 

«Вдруге за останні три місяці знімається реклама з обкладинкою видання, де критикується діяльність міського глави Леоніда Чернівецького. Це вже тенденція. Ми не можемо нікого в цьому звинувачувати, але, судячи з усього, без вказівки мерії таке навряд чи відбулося», - ввважає головний редактор «Комментариев» Вадим Денисенко.

 

 

 

Як повідомляється в прес-релізі, з метою з`ясувати cитуацію керівництво «Еволюшн Медіа» звернулося до радника мера Марти Гримської, але отримати пояснення не вдалося.

 

Про причини згортання рекламної кампанії «Детектор медіа» запитала в оператора зовнішньої реклами ТОВ «РТМ-Україна». У компанії, почувши запитання, категорично відмовилися говорити на цю тему.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY