detector.media
24.09.2009 16:12
Кінофестиваль «Молодість» позиватиметься до мера Києва?

Оргкомітет міжнародного кінофестивалю «Молодість» обіцяє подати в суд на мера Києва Леоніда Чернівецького. Про це повідомляє «Медіабізнес».

 

Як розповів в інтерв`ю виданню арт-директор МКФ «Молодість» Андрій Халпахчі, чиновники і досі не оплатили організаторам кінофестивалю минулорічні витрати. Внаслідок цього у фестивалю накопичилися борги.

 

«Ймовірно, без суду не обійдеться. Ми позиватимемося проти міста. Адже те, як з нами вчинила муніципальна влада, - порушення будь-яких фінансових та правових норм», - заявив пан Халпахчі.

 

За його словами, між фестивалем та владою міста будо укладено угоду, що передбачала рекламу міста під час кінофестивалю. Організатори цю умову виконали.«Ми виконали навіть пункт про те, що мер Києва на фестивалі обов'язково має сидіти поряд із Президентом країни. Але, як бачите, грошей так і не отримали», - каже пан Халпахчі.

 

Цього року фестиваль пройде з 24 жовтня по 1 листопада 2009 року. Як повідомив пан Халпахчі, для його проведення оргкомітет знайшов нового спонсора.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY