detector.media
24.09.2009 11:11
Нацрада скасувала ліцензію супутникового каналу «Шоу плюс» та звернеться до суду про анулювання ліцензії ТРК «Прем’єр ТВ»

На засіданні 23 вересня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення розглянула результати планової перевірки ТОВ «ТРК „Шоу плюс"», м. Київ (логотип SHOW PLUS), і анулювала ліцензію.

 

Ліцензія на супутникове мовлення була видана компанії 15 лютого 2008 року. У ході перевірки працівники Нацради виявили, що офісу ліцензіата за вказаною адресою не існує, мовлення не розпочате, свідоцтво платника податків анульоване Державною податковою адміністрацією через відсутність сплати податків протягом 12 місяців, а директор Наталія Яковенко звільнена ще в грудні 2008 року. Відповідно до ст. 37 закону «Про телебачення і радіомовлення» Нацрада, констатувавши відсутність супутникового мовлення, вирішила анулювати ліцензію «Шоу плюс».

 

Також Нацрада вирішила звернутися до суду з позовом про анулювання ліцензії провайдера програмної послуги ТОВ ТРК «Прем'єр ТВ», м. Чернівці. Компанія відмовила працівникам Нацради в проведенні позапланової перевірки. Водночас моніторинг зафіксував наявність у пакеті неадаптованих програм «Первого канала. Всемирная сеть» і «TV5. Рига» та відсутність каналів з універсальної програмної послуги: Першого національного (+ ТРК «Ера»), «1+1», Чернівецької ОДТРК, «Інтера», «Ради» тощо. Крім поточних порушень, провайдер мав попередження Нацради, винесені раніше.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY