detector.media
23.09.2009 17:19
Газета «Експрес» вважає, що вже виграла суд у екс-судді Зварича

Суд почав розглядати позов екс-судді Ігоря Зварича проти газети «Експрес». Втім, представники видання вже заявляють, що  «Експрес» суд виграв. Про це повідомляє Інтернет-видання ZIK.

 

У позовній заяві пан Зварич зазначив, що подав на газету за образу своєю честі і гідності. Обсяг завданих моральних збитків він оцінив у 50 тис. грн.

 

Розгляд справи відбувся сьогодні, 23 вересня у Франківському районному суді міста Львова. ZIK пише, що  справу закрили під час першого ж слухання і суд виніс рішення на користь журналістів.

 

За словами юриста ТзОВ «Видавнича група «Експрес» Олексія Малярчука, Зварич вимагав спростувати інформацію, яка навіть не з'являлася на сторінках «Експресу», а була зовсім в інших виданнях.

 

Іншої думки про хід справи прес-секретар адвокатів екс-судді Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича Тетяна Турчина, повідомляє інтернет-видання proUA. Вона підкреслила, що мова йде про результати лише першого засідання.

 

«Засідання фактично не відбулося через технічну помилку. У номері газети, що був вказаний у позовній заяві не містилося оскаржуваної статті. Адвокати помилилися й зараз з'ясовують, у якому саме номері згадувана стаття. Після уточнення буде подано нову позовну заяву», -  повідомила пані Турчина.

 

Раніше екс-суддя Львівського апеляційного адмінсуду подав судові позови до газети «Високий Замок», до київських видань «Сегодня» та «Факти». За інформацією ZIK, станом на кінець серпня у Франківському районному суді Львова на розгляді перебувало 30 позовів до мас-медіа, журналістів, працівників Генпрокуратури і Президента України від екс-судді Ігоря Зварича.

 

«Детектор медіа»

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY