detector.media
21.09.2009 11:33
К1 закриває новини. 20 новинарів буде звільнено? (ОНОВЛЕНО)

К1 закриває новини. Зміна сітки відбудеться 5 жовтня. Цю інформацію топ-менеджери «Інтера» пообіцяли підтвердити ТК найближчим часом.  

 

Причини закриття новин на молодшому каналі медіа-групи «Інтер» поки не оголошено. Інші джерела, зокрема «Дело», припускають, що це пов'язано із фінансовими складнощами медіагрупи.

 

«Закрыть "Один день" – это инициатива предправления канала Сергея Созановского. Он всегда экономил средства на К1, а Безлюдная отвоевывала их», – говорит источник "Дела", близкий к НИС», – припускає видання з посиланням на анонімні джерела. Також «Дело» повідомляє про звільнення 20 новинарів НІСу.

 

Консультант НІСу Ілля Канавін каже, що не має жодного стосунку до К1 і не розуміє, чому ТК звертається до нього. Після пояснень ТК, що НІС є єдиним продакшном для виробництва новин «Інтера» та К1, пан Канавін порадив нам звернутися до екс-генпродюсера Ганни Безлюдної, яка створила таку систему виробництва новин. Єгор Бенкендорф, виконавчий продюсер «Інтера», також порадив звернутися по коментар до Сергія Созановського та прес-служби телеканалу. Сергій Созановський трубки не бере. Керівник прес-служби «Інтера» Ірина Павлик сказала, що не коментуватиме це питання.

 

ТК робитиме все для того, щоби надати читачам максимально повну й оперативну інформацію.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY