detector.media
18.09.2009 18:05
На UBC зменшили зарплати та збільшили обсяг роботи

Сьогодні на зборах колективу телеканалу UBC оголосили про збільшення обсягів роботи. Про це ТК дізналася від джерел на каналі. Зокрема, якщо раніше автор проекту мав здавати дві програми на тиждень, заповнюючи 30 хвилин ефіру, то нині має готувати удвічі більше, також працюючи і над підсумковим випуском новин, і над інтерв'ю.

 

При цьому, як розповіли джерела ТК, зарплати удвічі зменшили в березні, а згодом іще удвічі - у липні. Якою буде зарплата за серпень та коли її видадуть, колективу невідомо.

 

Генеральний директор UBC Олександр Саломаха в коментарі ТК заявив, що колектив має радіти, що є робота, а не скаржитися. А тих, кому не подобається, він не тримає. Що ж до зменшення зарплат, пан Саломаха послався на труднощі засновників, яких «потріпала» криза, і зменшення бюджету UBC.

 

«Як вони [працівники] хочуть працювати на збитковому каналі, робити поганий продукт і при цьому заробляти великі гроші? Так не буває. На каналі залишилися люди не дуже високої кваліфікації, тому що всі, хто отримував велику зарплату, пішли. На ринку праці є багато людей з такою самою кваліфікацією, готових працювати за ці гроші. Як не хочуть працювати за цю зарплату, нехай не працюють і йдуть собі», - сказав він ТК.

 

Джерела ТК також повідомляють, що з UBC були звільнені головний редактор Олег Арестархов, який раніше виконував обов'язки гендиректора, та програмний директор Олег Шумський. Щодо пана Шумського Олександр Саломаха вточнив, що наказу ще не підписував: «Але сподіваюся, що так станеться. Я дав завдання, щоб його звільнили. Чи звільнили - не знаю».

 

Щодо пана Арестархова він уточнив, що його не звільняв, «бо перші особи зазвичай звільняються не на каналі». Сам Олег Арестархов сказав ТК, що його ніхто не звільняв.

 

Нагадаємо, що на початку тижня Олександр Саломаха після 3,5 місяців відпустки повернувся на UBC. Під час його відпустки інвестори каналу призначили головним редактором Олега Арестархова, який також виконував обов'язки генерального директора.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY