detector.media
18.09.2009 13:29
«1+1» не коментуватиме звинувачення експерта про імітацію прямих включень у ТСН

«1+1» не коментуватиме звинувачення експерта про імітацію прямих включень у ТСН. Про це рішення компанії повідомила ТК Анастасія Жук, керівник піар-відділу групи «1+1».

 

Нагадаємо, що експерт проекту «У-Медіа» Ігор Куляс дослідив те, що ТСН імітує прямі включення.

 

«ТСН обманює своїх глядачів, видаючи за прямі включення заздалегідь записані на камеру фрагменти!», - пише експерт у статті «1+1». Кількість дає фору якості», зазначаючи, що це є грубим порушенням журналістських стандартів.

 

Причини відмови каналу від коментарів пані Жук не уточнила.

 

 Ігор Куляс - медіатренер; з 1989 року пройшов на українському телебаченні шлях від репортера до шеф-редактора новин. Протягом 1999-2002 років був шеф-редактором телекомпанії «Новий канал» («Репортер»). Стажувався на BBC, Reuters, ITV, CBC. Працював кризовим менеджером у 20 регіональних та загальнонаціональних телекомпаніях.

 

Нині є тренером-консультантом МГО «Інтерньюз-Україна» з телевізійного виробництва. Створив власну методику оцінки новинних програм. Протягом останніх чотирьох років сотні тележурналістів з усієї України пройшли в Ігоря  Куляса та його партнера Олександра Макаренка тренінги в рамках «Школи новин Internews». 

 

У рамках проекту громадської організації Internews Network «У-Медіа» Ігор Куляс здійснює «Моніторинг дотримання журналістських стандартів та підвищення медіаграмотності широкого кола українських громадян», який «Детектор медіа» реалізує спільно з Інститутом масової інформації.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY