detector.media
10.09.2009 11:05
Вінницькі журналісти вимагають у ТОВ «Медіа Дім РІА» виплатити борги по зарплаті

Вінницькі журналісти Олена Шмигельська та Катерина Баркалова звернулися до прокуратури з вимогою примусити їхнього роботодавця ТОВ «Медіа Дім РІА» виплатити  борги по зарплаті, а також пеню за прострочені виплати. Про це повідомляє прес-служба Київської незалежної медіа-профспілки.

 

Головного редактора видань «20 хвилин» і «РІА» Олену Шмигельську та випускового редактора Катерину Баркалову звільнили без попередження за тридцять днів, як того вимагає корпоративна угода. При цьому керівництво ТОВ «Медіа Дім РІА» відмовляється виплатити заборгованість по зарплаті. «Авторки заяви до прокуратури твердять, що траплялися випадки, коли їхні підписи під актами виконаних  робіт підроблялися невідомими особами», – пише прес-служба КНМП.

 

Крім того Олена Шмигельська наразі не може отримувати виплати від Фонду соціального страхування, котрі їй належать як особі, яка отримала травму під час виконання службових обов'язків. Олена під час службового відрядження потрапила в автомобільну аварію, отримала важкі тілесні ушкодження (закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку середнього ступеня, рвані рани голови, що призвели до ампутації правої вушної раковини, осколковий закритий перелом лівого плеча, розрив згинальних сухожилків 3 та 4 пальців лівої руки, рвані рани обох рук).

 

«Київська незалежна медіа-профспілка зверталася із запитом у цій справі до президента ТОВ "Медіа Дім РІА" Олександра Човгана, але відповіді у відведені законом строки не отримала», – йдеться у заяві профспілки.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY