detector.media
05.09.2009 21:28
Зварич подав до суду проти «Високого замку» 30 позовів

Колишній голова Львівського апеляційного адміністративного суду Ігор Зварич направив у Франківський суд Львова більше 30 позовів проти газети «Високий замок» з вимогою стягнути компенсацію за розповсюдження неправдивої інформації про нього і в захист честі та гідності. Про це йдеться в повідомленні «Високого замку».

 

«На засіданні по першому позову Зварича до газети голова Франківського райсуду Світлана Мартьянова "потішила" нас повідомленням, що до суду вже поступили більше 30 позовів до ВЗ від Зварича», - сказано в ньому.

 

У позовах Зварич вимагає спростування наведених фактів у статтях. У декількох позовах сказано, що Зварича кривдять і ганьблять в очах громадськості України, коли його називають «посівальником» або «невловимим».

 

«Виключно образливою для мене є назва статті, де журналіст цинічно і безпідставно називає мене "невловимим"», - сказано в повідомленні.

 

За даними газети, в кожному з позовів Зварич вимагає виплатити йому компенсацію у розмірі 0,1 млн гривень.

 

Нагадаємо, в серпні колишній голова Львівського апеляційного адміністративного суду Ігор Зварич попросив Франківський суд Львова стягнути з газети «Високий замок» 0,15 млн гривень за розповсюдження неправдивої інформації про нього і в захист честі та гідності.

 

Генпрокуратура розслідує 5 кримінальних справ у зв'язку з хабарництвом відносно Зварича.

 

proUA, за матеріалами «Українських новин»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY