detector.media
02.09.2009 18:05
Нацрада зареєструвала дистрибутора каналів Viasat – ТОВ «Віасат Україна»

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 2 вересня зареєструвала ТОВ «Віасат Україна» як суб'єкт інформаційної діяльності, вид діяльності - дистрибуція.

 

«Компанія вже має ліцензію провайдера супутникової платформи, але розширює діяльність і стає дистрибутором супутникових програм», - повідомила під час засідання член Нацради Тетяна Лебедєва, очевидно, маючи на увазі ТОВ «Віжн ТБ», яке має ліцензію провайдера програмної послуги і працює на ринку як супутникова платформа Viasat.

 

Тимчасом директор компанії Андрій Бурінок у коментарі ТК повідомив, що ТОВ «Віасат Україна» не належить ТОВ «Віжн ТБ», а є лише дистрибутором каналів пакету Viasat.

 

Товариство «Віасат Україна», згідно з документами, має намір поширювати сім програм: TV 1000, TV 1000 Action, «TV 1000 Русское кино», Spice, Viasat Explorer, Viasat History та Viasat Sport. «На сьогодні в нашому портфелі сім каналів з пакету Viasat, представлених в Україні. Але обов'язково буде більше, оскільки компанія прагне максимально задовольнити потреби споживачів», - сказав ТК пан Бурінок.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY