detector.media
02.09.2009 13:07
Партія регіонів чекає спростування від «Української правди». Не дочекається

Партія регіонів вимагає від інтернет-видання «Українська правда» спростування інформації, яку вважає необ'єктивною. Про це йдеться в заяві прес-служби Партії регіонів. Даючи інформацію стосовно кадрових змін у політраді партії, інтернет-видання «Українська правда» свідомо перекрутило факти, стверджує прес-служба ПР.

 

«Політрада Партії регіонів задовольнила заяву народного депутата України Василя Кисельова та перевела його з посади голови Кримської республіканської організації ПР на керівну посаду до центрального штабу Партії регіонів. Тимчасово обов'язки голови Кримської республіканської організації Партії регіонів доручено виконувати Олексію Боярчуку», – пише прес-служба.

 

«Українська правда» не буде спростовувати цю інформацію, повідомила ТК головний редактор УП Олена Притула. «Ми не будемо нічого спростовувати, оскільки немає чого спростовувати», – написала пані Притула. За її словами, інформація, поширена прес-службою Партії регіонів, повністю збігається з тією, яку дала «Українська правда», щоправда, УП дала цю новину більш розширено, вказавши також і на приховані причини кадрових змін.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY