detector.media
31.08.2009 18:08
«Свобода слова» на ICTV змістилася на 23:00 і стає коротшою на годину

31 серпня на телеканалі ICTV стартує новий сезон політичного ток-шоу «Свобода слова». Проект, що раніше виходив о 22:10, нині розпочинатиметься о 23:00.

 

Як пояснив  ТК генеральний продюсер ICTV Михайло Павлов, зміна слоту зумовлена спробою відійти від конкурування з розважальними проектами на інших каналах. За його словами, навіть російські громадсько-політичні формати, яких небагато, змістилися на 23:00. 

 

«По-перше, це пов'язано з тим, що вибудовувалася нова сітка мовлення на три серіали. По-друге, досвід наших північних сусідів і мій особисто підказує: щоб нас не тягнуло в політичний цирк і щоб боротися з конкурентами - розважальними проектами, найкращий час для серйозних розмов - 23-та година», - зазначив пан Павлов. 

 

За словами  генерального продюсера каналу, у  минулому сезоні, коли «Свобода слова» складалася з двох частин, друга  - головна - починалася також  о 23-ій годині. 

 

Окрім слоту, «Свобода слова» змінює і хронометраж: ток-шоу стає коротшим приблизно на годину. У майбутньому Михайло Павлов сподівається зробити проект іще динамічнішим - з кінцівкою о 00:30. 

 

«Спробуємо менше перевантажувати наших глядачів, а зробити програму більш змістовною. У першій програмі буде п'ять гостей, але я хочу вийти на те, щоб було стабільно чотири гостя. Нам важливо триматися актуальної проблематики і добиватися героїв, які більш яскраво зможуть її проаналізувати» - наголосив генпродюсер ICTV.  

 

У новому сезоні керівництво каналу очікує, що «Свобода слова» утримає показники попереднього та здобуватиме за аудиторією 18+ середню частку 10-13%. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY