detector.media
31.08.2009 17:02
Експертизу плівок Мельниченка завершать до жовтня

У Генеральній прокуратурі прогнозують завершення фоноскопічної експертизи плівок Миколи Мельниченка до жовтня цього року, повідомляє «Українська правда» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

 

Експертизу проводять міжнародні експерти. «Фоноскопічна експертиза плівок ще не завершена. Протягом вересня нам обіцяють завершити її», - сказав журналістам заступник генпрокурора Микола Голомша.

 

Крім того, Генпрокуратура має намір проконсультуватися з потерпілою стороною, щоб визначитися, де і хто проводитиме експертизу ДНК фрагментів черепа, який може належати Георгію Ґонґадзе. «Зараз ми визначаємося з потерпілими щодо цієї експертизи - і з представником інтересів Мирослави Ґонґадзе Валентиною Теличенко, і з самою Мирославою Ґонґадзе», - сказав пан Голомша.

 

Нагадаємо, що експертиза плівок екс-майора державної охорони Миколи Мельниченка розпочалася в грудні 2008 року. На її проведення було виділено 150 тис. гривень. Генпрокуратура розраховувала на завершення фоноскопічної експертизи в червні 2009 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY