detector.media
31.08.2009 11:59
«Оболонь» пропонує Телеглядацькій асоціації батьків спільно профінансувати дослідження впливу реклами «Футбол без пива не футбол»

ЗАТ «Оболонь» пропонує Телеглядацькій асоціації батьків України спільно профінансувати незалежне маркетингове дослідження рекламних повідомлень, які містяться в ролику зі слоганом «Футбол без пива не футбол». Про це йдеться в офіційній заяві пивної компанії, яку вона надала «Детектор медіа» у відповідь на звернення Телеглядацької асоціації батьків, котра, у свою чергу, закликала прибрати з ефіру ролик, що пов'язує футбол з пивом.

 

«Відомо, що футбол та пиво мають тісні асоціації. Саме пивні бренди найчастіше і найактивніше підтримують футбольні чемпіонати, футбольні клуби та спортивні змагання. Зважаючи на це, маркетологи компанії "Оболонь" застосували адресну комунікацію до вболівальників футболу, використовуючи слоган "Футбол без пива не футбол"», - пояснюють в «Оболоні» появу ролика із сумнівним слоганом та додають, що ця реклама транслюється виключно під час футбольних матчів та спортивних програм.

 

Незалежне дослідження, яке «Оболонь» пропонує провести Телеглядацькій асоціації батьків, має об'єктивно з'ясувати сприйняття рекламних роликів телеглядачами. «У ході дослідження ми виявимо ставлення та трактування споживачами рекламного послання. Якщо дослідження доведе, що споживачі сприймають наше повідомлення як ультимативну вказівку споживати пиво, ми готові змінити рекламне повідомлення», - заявляє рекламодавець.

 

Загалом у компанії «Оболонь» запевняють, що пропагують відповідальне споживання пива. Як приклад наводять спецпроект у журналі «Контракты за месяц», де публікуються тексти про важливість відповідального ставлення до споживання алкоголю, зокрема пива. Також «Оболонь» планує запустити спеціалізований сайт про розвиток культури споживання пива в Україні, а на етикетках розміщуватиме застережні повідомлення про недопустимість споживання пива особами до 18 років, вагітними жінками та водіями.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY