detector.media
27.08.2009 11:56
International Travel Channel не домовився про зйомки з музеєм «Пирогово»
International Travel Channel не домовився про зйомки з музеєм «Пирогово»

Знімальній групі International Travel Channel не вдалося домовитися про зйомки у музеї народної архітектури і побуту «Пирогово».

 

Сюжет з кадрами аутентичних хатинок мав увійти до циклу документальних фільмів «Світова одісея Джуліана і Каміли», присвячений різним країнам світу.

 

Щоб отримати дозвіл на зйомку, представники International Travel Channel  заздалегідь надіслали до музею письмовий запит. Відповіді вони не отримали. А коли зателефонували до музею, заступник директора Іван Габор запросив продюсерів програми обговорити ціну.

 

Під час переговорів у Джуліана Ханта та Камілли Андерсен, які є одночасно і ведучими, і продюсерами програми, запросили суму в 2 тисячі гривень. Вона знімальну групу не влаштувала. Тоді їм запропонували знижку у розмірі 200 гривень. Однак рішення представників «Світової одісеї» це не змінило. «Йшлося про невеличкий сюжет для програми, з якого складно було зробити велику історію. Тому бюджет вирішили не виділяти», - розповіла асистент продюсера Джуліан Андерсон Євгенія Загоруйко.

 

За словами Івана Габора, безкоштовно знімати у «Пирогово» можуть лише державні телекомпанії України: «У нас є затверджені дирекцією тарифи, всі рахунки сплачуються у бухгалтерії».

 

Тариф залежить від об`єктів зйомки. Приміром, зйомки усередині будівель «Пирогово» дорожчі за панорами. Максимальна ціна у прайсі -  5 тисяч гривень.

 

Прем'єра оновленого шоу «Світова одісея Джуліана і Каміли» для українських телеглядачів відбудеться 24 вересня. У форматі пригод ведучі розповідають про нові враження від туристичних центрів світу. Нововведення полягає в тому, що герої шоу під час подорожі цікавляться актуальними для жителя сучасного мегаполіса питаннями - від можливості зробити пластичну операцію до місії врятувати місто від атаки смертельного вірусу.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - http://www.volia.com/

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY