detector.media
26.08.2009 11:29
Савік Шустер орендував нову студію на Сирці

Продакшн-компанія «Савік  Шустер студіо» орендувала приміщення для нової телевізійної студії. Про це пише газета «Дело».

 

 За цією інформацією, компанія займає частину колишнього будинку культури заводу «Квазар» (Київ, вулиця Північно-Сирецька, 1-3).

 

 Піар-директор «Савік Шустер Студія» Каріна Палаєва у коментарях ТК наголосила на тому, що компанія не орендує приміщення, однак на підставі чого воно використовується для будівництва нової студії, вона поки що  сказати відмовилась. 

За її словами «Шустер Live» має вийти в ефір 7 вересня. Раніше повідомлялось, що перша програма  після канікул стартує на каналі «Україна»  27 серпня, однак через побудову студії вихід було перенесено.

 

Нагадаємо, рік тому запуском програми «Шустер Live»  займалась команда спеціалістів із Франції на чолі з продюсером Давидом Сьяма, керівником компанії Broadcast To Be. Тоді студію Шустер називав  найкращою на території колишнього Радянського Союзу і стверджує, що аналогів їй немає і у Східній Європі. 

 

Поки що про основні відмінності нової студії від попердньої  не розголошують.

 

«Ми не домовились з ISTIL щодо оренди студії. Саме тому будується нова студія з новими декораціями. Зовнішній вид декорацій та використання їх в ефірі: тобто сама картинка належить каналу "Україна", а меблі та техніка наші», - зазначила Каріна Палаєва в коментарі ТК.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY