detector.media
25.08.2009 19:41
Асоціація нішевих каналів провела установчі збори

У п'ятницю, 21 серпня, відбулися установчі збори Асоціації нішевих каналів. Про це ТК повідомили учасники зустрічі.

 

Як розповіла ТК голова правління ТРК «Заграва» (Перший діловий) Олена Рудик, на зборах обговорювалося питання утворення і реєстрації організації. «Нині 15 підприємств виявили бажання вступити до асоціації (список буде поповнюватися). Зараз установчі документи перебувають на узгодженні між потенційними засновниками», - зазначила пані Рудик.

 

Точна дата реєстрації Асоціації нішевих каналів поки що невідома. Щойно будуть підписані реєстраційні документи, засновники оберуть правління, яке згодом визначиться з виконавчим директором.

 

Як стало відомо ТК, початковий перелік з 16 телеканалів («MTV-Україна», Перший діловий, Перший автомобільний, 2Т, English Club TV, «Кіко», КРТ, «Куй-ТБ», «Максі ТВ», «Планета», «Світ», «Сіті», ТВі, «Уніан ТБ», «Футбол», «ЧП.інфо») зазнав змін. Наприклад, від участі в асоціації поки відмовилися «Куй-ТБ» і ТВі. Як пояснив ТК Микола Княжицький, генеральний директор ТВі, канал не вважає себе нішевим і поки що в асоціацію не вступає.

 

За словами керуючого партнера групи Maxximum Вікторії Семененко, до асоціації долучилися телеканали «Гумор-ТБ / Бабай-ТБ» і Music Box UA. Детальніший список учасників асоціації «Детектор медіа» обіцяли надати згодом.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY