detector.media
20.08.2009 14:09
«Свобода на “Інтері”» змінить формат і дизайн

«Свобода на "Інтері"» у новому сезоні вийде в оновленому форматі та змінить дизайн. Про це, відповідаючи на запитання ТК, сказала генеральний продюсер «Інтера» Ганна Безлюдна під час он-лайн конференції в «Комсомольській правді в Україні». 

 

За її словами, зміни в програмі пов'язані насамперед з майбутніми президентськими виборами.

 

«Мы отказываемся от ограничений, которые раньше сознательно пытались выдерживать: от каждой присутствующей в парламенте фракции -  сбалансированное количество участников. Сейчас это не имеет никакого смысла, потому что речь идет о президентских выборах!», - сказала Ганна Безлюдна.

 

Вона впевнена, що глядачам цікавіше чути думку власне учасників обговорюваних подій, а не сторонню оцінку якоїсь події. Але додала, що крім політиків до участі в програмі запрошуватимуть знакових цікавих людей. 

 

«Кстати, мы разнообразим состав участников «Свободы на  "Интере"» - помимо политиков ими станут и знаковые личности. Также поменяются дизайн, декорации», - зауважила генпродюсер.

 

За її словами, незмінними залишаться ведучий - Андрій Данилевич, а також час випуску - п'ятниця, о 21.30.

 

Як розповіла Ганна Безлюдна, політиків-ведучих на інтерівській «Свободі» цього року не буде, оскільки цей формат не сприймає сам політикум.

 

«Мы готовы к этому формату вернуться, когда в стране стабилизируется политическая ситуация», - каже Ганна.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY