detector.media
19.08.2009 16:50
«Детектор медіа» і Національна радіокомпанія запускають програму з медіаграмотності «Рентген»

«Детектор медіа» разом з Національною радіокомпанією України запускають програму з медіаграмотності «Рентген». Перший ефір відбудеться  5 вересня о 18:05 на радіо «Промінь». Програма виходитиме щотижня. Автор та ведуча програми - оглядач та менеджер з розвитку ТОВ «Детектор медіа» Марина Бердичевська

 

Програма оцінюватиме якість новин  загальнонаціональних телеканалів, відслідковуватиме порушення журналістських стандартів у висвітленні перебігу президентської кампанії - 2010, акцентуючи увагу глядачів на професійних моментах роботи з інформацією. Тексти ефірів базуватимуться на дослідженнях авторів ТК та моніторингу якості новинного продукту, котрий спеціально для ТК здійснює відомий медіаексперт Ігор Куляс.

 

Програма «Рентген» готується в рамках спільного проекту «Детектор медіа» та Інституту масової інформації «Моніторинг дотримання журналістських стандартів та підвищення медіаграмотності широкого кола українських громадян», котрий здійснюється за підтримки проекту «У-Медіа» громадської організації Internews Network.

 

Гостем пілотного випуску «Рентгену» був головний редактор журналу «Детектор медіа» Євген Мінко. Темою для розмови стали  ксенофобські публічні висловлювання українських політиків та ступінь захищеності й самоцензури українських журналістів. Слухай тут.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY