detector.media
18.08.2009 11:52
Черкаський чиновник хоче зняти редактора комунальної газети «Місто»

Керівник комунального підприємства «Дирекція парків»  міста Черкаси Олександр Радуцький заявив, що зробить все можливе, щоб зняти з посади редактора міської газети «Місто» Ігоря Чекаленка. Про це він написав у своєму блозі 13 серпня. За словами пана Радуцького, редактор є заангажованою людиною, оскільки друкує в газеті матеріали, не подаючи альтернативних точок зору.  

 

Ігор  Чекаленко не вважає висловлювання керівника комунального підприємства тиском на газету. «Радуцький не вперше робить такі заяви. Він ображений на нас за те, що ми надрукували лист місцевих депутатів, в якому була критика на його адресу. Я пропонував йому висловити свою точку зору, але минуло вже півтора місяці, а він так нічого і не написав. Тому я сприймаю ці заяви, як приказку "Собака гавкає, а караван йде"», - сказав пан Чекаленко. Він також визнав і власну помилку, що потрібно було відразу, друкуючи критичний матеріал, подати й альтернативну точку зору.

 

Редактор комунальної газети «Місто» також повідомив ТК, що питання про зняття його з посади виносилося на сесію Черкаської міської ради, але не набрало потрібної кількості голосів. Редактору пред'явили низку претензій, серед яких зокрема й така, що він друкує матеріали, не узгоджуючи їх з редколегією. «Цю претензію я розцінюю як цензуру, про що й сказав всім членам редколегії», - зауважив Ігор Чекаленко. 

 

З неофіційних  джерел відомо, що пан Радуцький  є близьким другом мера міста Черкаси Сергія Одарича.  

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY