detector.media
17.08.2009 18:58
Нью-йоркська кіноакадемія і британський портал PutItOn.com організують он-лайн кінофестиваль

Нью-йоркська  кіноакадемія і британський портал PutItOn.com організують он-лайн кінофестиваль. Про це повідомляє PutItOn.com.

 

Конкурсні роботи приймаються до 26 листопада 2009. Голосування триватиме до 16 грудня 2009. 7 січня будуть оголошені результати.

 

Учасником фестивалю може стати будь-яка людина з будь-якої країни. Для цього необхідно зареєструватися на сайті PutItOn.com та відправити свій фільм. Конкурс проводиться в трьох номінаціях: найкращий художній фільм (довший за 45 хвилин) , найкращий короткометражний фільм (менше ніж 45 хвилин), найкраща акторська робота. У фестивалі можуть брати участь фільми будь-якою мовою; не допускаються до участі стрічки, які містять непристойні сцени, а також епізоди, пов'язані з насиллям і ненавистю.

 

Попередній відбір відбуватиметься за допомогою інтернет-голосування на сайті, а остаточного переможця з фіналістів обере журі, яке сформують Нью-Йоркська кіноакадемія та PutItOn.com.

 

Переможець у кожній з номінацій отримає стипендію на стажування в кіноакадемії в Нью-Йорку, а також $ 5000 готівкою на покриття витрат під час навчання.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY