detector.media
16.08.2009 22:39
Ігор Зварич позивається до газети «Високий замок»

Колишній голова Львівського апеляційного адміністративного суду Ігор Зварич позивається до газети «Високий Замок». Про це повідомляє агентство «Укрінформ».

 

Ігор Зварич звинувачує видання в образі його честі та гідності і вимагає компенсації у розмірі сто тисяч гривень. Половину цієї суми, згідно позовної заяви, має сплатити сплатити редакція, а решту - автор статті.

 

Приводом для позову стала публікація у числі «Високому Замку» за 24 квітня 2009 року. У матеріалі Омара Узарашвілі «Вершили правосуддя за "прейскурантом" Зварича...» йдеться про корумпованість та хабарництво судової системи. Невдоволення ж Ігоря Зварича викликав інший аспект. Зокрема, у позовній заяві екс-суддя зазначив: «Виключно образливим для мене є вживане в даній статті словосполучення "посівальник І. Зварич».

 

9 березня цього року Ігоря Зварича затримали бійці спецрозділу «Альфа» у його власному помешканні. Раніше представники правоохоронних органів виявили у кабінеті суддів Львівського апеляційного адміністративного суду мільйон доларів та два мільйони гривень. Ігорю Зваричу висунули звинувачення в одержанні хабара в особливо великому розмірі. Нині колишній суддя перебуває у Львівському СІЗО.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY