detector.media
13.08.2009 10:59
73-літнього учасника пікету біля офісу «Радіо Свобода» госпіталізовано

73-літнього учасника пікету узбецького об'єднання «Бірдламік» біля офісу «Радіо Свобода» у Вашингтоні госпіталізовано. Про це повідомляє Фергана.ру. На третій день безстрокового голодування правозахиснику Ядгару Турлібекову стало погано і його доправили до госпіталя.

 

Решта учасників акції не розходяться. За інформацією Lenta.ru, з офіційною заявою до узбецьких опозиціонерів звернувся виконавчий директор зі зв'язків із громадськістю Джуліан Кнапп. Він підкреслив, що радіостанція дуже серйозно ставиться до конкретної критики на адресу своїх програм і вже розглянула претензії «Бірдламіка». Але доказів упередженості не виявлено. «Журналісти "Радіо Озодлік" працюють у вкрай тяжких умовах, інколи ризикуючи своїм життям і життям родин. Та при цьому вони керуються високими професійними стандартами, прийнятими на "Радіо Свобода"», - сказав Кнапп.

 

На запитання опозиціонерів щодо обіцяного ефірного часу на «Радіо Свобода» Кнапп відповів, що такої можливості їм ніхто не обіцяв. Лідер руху, Баходір Чорієв, погодився з ним і пояснив, що непорозуміння виникло внаслідок мовного бар'єру.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY