detector.media
10.08.2009 14:59
Агентство АІТІ/Carat планує створити digital-департамент

3 серпня до команди одного з найбільших в Україні медійних агентств АІТІ/Carat приєдналася Настя Байдаченко, обійнявши посаду стратегічного digital-пленера. Про ТК повідомив директор агентства Олександр Гороховський.

 

Основним завданням пані Байдаченко стане розвиток власного интернет-напряму в агентстві. До кінця цього або на початку наступного року агентство планує зміцнити команду ще кількома фахівцями та створити власний digital-юніт. «Група Aegis, до якої ми належимо, традиційно отримує значну частку доходів від Isobar - одного з найбільших мережевих цифрових агентств. В Україні АІТІ співпрацює з компанією AdPro, яка є одним із лідерів інтернет-напряму. Створення власного цифрового департаменту дозволить нам сконцентруватися на сфері стратегічного планування в цьому виді медіа», - повідомив він. За його словами, цього року інтернет-бюджети клієнтів агентства зросли вдвічі-втричі.

 

Нагадаємо, про намір створити digital-юніт до кінця року в інтерв'ю «Детектор медіа» заявляв генеральний директор Publicis Group Ukraine Олег Попенко.

 

Настя Байдаченко з грудня 2008 року обіймала посаду медіадиректора агентства ITCG. До цього розвивала інтернет-напрям у Linea12. Розпочала кар'єру в медіа у відділі планування Linea12/McСann-Erickson у 2003 році.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY