detector.media
14.04.2009 13:14
У березні донецькі ЗМІ опублікували 2 «джинсові» матеріали
У березні донецькі ЗМІ опублікували 2 «джинсові» матеріали

У березні в ЗМІ Донеччини виявлено тільки 2 «джинсові» матеріали, повідомляє Інститут масової інформації. Цього разу «проштрафилися» газета «Панорама» та сайт «Ура-информ. Донбасс».

 

Такі результати моніторингу, що здійснюється в рамках проекту «Поліпшення медіасередовища на Сході України через відкрите обговорення регіональними журналістами принципів професійних стандартів та етики» за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

 

До моніторингу включено тижневик «Панорама», «Донецкие новости», газети «Жизнь», «Салон Дона и Баса», «Донбасс», а також інтернет-видання «Остров», «КІД» та «Ура-інформ Донбасс».

      

Експерти зауважили, що інтернет-видання «Ура-информ. Донбасс» розміщує прес-релізи компаній або навіть рекламні оголошення членів корпорації «Іліташ» на новинних сторінках без позначки «новини компаній» або «реклама», пояснюючи це належністю сайту до цієї ж бізнес-структури.

 

Моніторинг здійснено в рамках проекту громадської організації Internews Network «У-Медіа» «Моніторинг дотримання журналістських стандартів та підвищення медіаграмотності широкого кола українських громадян», який «Детектор медіа» реалізує спільно з Інститутом масової інформації.

 

 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY