detector.media
07.08.2009 16:57
НТН оновив сайт

Телеканал НТН запустив оновлену версію свого сайту - ntn.ua. Про це повідомляє прес-служба групи «Інтер», до якої входить НТН.

 

На сайті з'являться веб-версії сюжетів новинної програми «Свідок», а також власних проектів «Агенти впливу», «Речовий доказ», «Правда життя». Тексти й відео проектів відтепер розміщуватимуться у розділі «Новини». Окрім цього користувачі зможуть завантажувати свої новини та брати участь у різних конкурсах.

 

Під час запуску нового сайту було задіяно систему одиничної реєстрації користувача (що також працює на інших сайтах медіагрупи), яка дозволить користувачам, що вже мають акаунт на сайтах inter.ua, к1.ua, рodrobnosti.ua, використовувати той самий логін та пароль для входу на ntn.ua. Окрім цього на сайті з'явився розділ «Сервіси», де розміщуватимуться телефони екстрених служб по всій Україні, карта відеокамер на дорогах та у великих містах, а також тест на знання правил дорожнього руху.

 

Перегляд відео із сайту також можливий у версії для КПК та мобільних телефонів.

 

Розробку нового сайту НТН здійснювала компанія «Інтерактивний маркетинг», яка входить у групу «Інтер», спільно зі студією веб-розробок Argentum IT Lab.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY