detector.media
07.08.2009 11:08
«MTV Україна» запускає соціальний проект «Крута Україна»
«MTV Україна» запускає соціальний проект «Крута Україна»

Телеканал «MTV Україна» запускає соціальний проект «Крута Україна». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У рамках проекту телеканал «MTV Україна» створив веб-сайт http://www.coolukraine.com/, який від 6 серпня доступний для користувачів. На сайті кожен охочий може у текстовому варіанті поділитися своїми історіями, враженнями, відкриттями, а також висловити почуття до Батьківщини через призму фото і відеокамер. Окрім того на сайті є форум для спілкування, дискусій і нових пропозицій.

 

Водночас генеральний директор телеканалу Костянтин Стрюков, який у минулому очолював рекламну агенцію Starcom Ukraine, запропонував колегам-рекламістам розробити рекламну кампанію «Крута Україна» - без бюджету, у вільний від роботи час. «Багато років тому я вже робив кампанію "Купуй українське". На той час наша країна тільки-но запровадила штрих-код. І, якщо ви пам'ятаєте білі білборди зі штрих-кодом 482 та червоним надписом "Купуй українське", так це було моя ідея... Ми зробили соціальний проект. Практично без грошей. На чистому ентузіазмі. Економили навіть на фарбі, тому сюжет був лише із двох кольорів: чорний штрих-код та червоний надпис», - розповів на сайті проекту пан Стрюков.

 

Соціальна кампанія покликана об'єднати українців, які пишаються своєю країною. Перший етап ініціативи відбудеться у День Незалежності України. «MTV Україна» закликає всіх у цей день повісити прапор на своїх дверях, балконі, у вікні, одягнути футболку збірної України або інший одяг з кольорами нашої країни чи вийти на вулицю із прапором. У такий спосіб телеканал хоче започаткувати новий тренд - гордість за Україну.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY