detector.media
06.08.2009 16:07
«Україна» піде від «Сфери-ТВ»?

Телеканал «Україна» може розірвати договір із домом продажів «Сфера-ТВ». За інформацією «Детектор медіа», питання має вирішитися наступного тижня.

 

Чутки про те, що канал шукає нового продавця, з'явилися ще у травні-червні. Канал почав вести переговори з кількома фахівцями, які могли б очолити його власний відділ продажів, зокрема з В'ячеславом Булавіним, колишнім очільником компанії «ВІ Пріоритет» - продавця «1+1» до 2009 року.

 

У липні керуючий партнер «Сфери-ТВ» Ігор Остраков зазначив ТК, що йому відомо про пошуки «України», але наголосив, що договір із «Україною» підписано на довгий термін. Проте минулого тижня, за даними ТК, у керівництва «України» та «Сфери-ТВ» відбулася складна нарада, під час якої канал висловив свою сильну невдоволеність результатами продажів.

 

Враховуючи, що сьогодні про можливий розрив стосунків повідомило видання «Медіабізнес», яке частково належить панові Остракову, можна говорити про те, що питання остаточно вирішено. За даними ТК, про нього можуть оголосити вже наступного тижня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY