detector.media
03.08.2009 15:23
15 серпня у Білій Церкві відбудеться фестиваль, присвячений пам’яті Ігоря Пелиха

15 серпня на аеродромі «Гайок» у місті Біла Церква відбудеться фестиваль «Гніздо-2009», присвячений пам'яті телеведучого Ігоря Пелиха. Про  це йдеться на сайті фестивалю.

Організатори планують провести фестиваль у життєрадісній атмосфері, згадати світлі і яскраві моменти з життя ведучого та «прожити фестиваль очима Ігоря Пелиха: захопливо, самовіддано, неординарно».

 

Фестиваль «Гніздо» Ігор Пелих вів із 2006 року. За інформацією видання, його мрією було зробити «Гніздо» заходом за участю лише українських виконавців. Цього року на фестивалі зберуться Тартак, С.К.А.Й, «Мотор'ролла», Dazzle Dreams, O.Torvald і гурт «Мурени». Ведучим фестивалю буде Фоззі з ТНМК.

 

«Для кожного з цих музикантів Ігор залишив у пам'яті яскраві спогади, комусь був близьким другом. З неабиякою ініціативою артисти виявили бажання переказати свої гонорари за виступ у фонд допомоги родині Ігоря. Для них це можливість підтримати сім'ю і тим самим хоч якось компенсувати гірку втрату», - йдеться в повідомленні сайту «Сумно.com».

 

З питань акредитації на фестиваль звертатися за тел. 8 067 467 84 96 (Назар Дронь, піар-менеджер фестивалю)

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY