detector.media
03.08.2009 10:52
Фільм Мирослава Слабошпицького «Діагноз» став учасником кінофестивалю Open Cinema
Фільм Мирослава Слабошпицького «Діагноз» став учасником кінофестивалю Open Cinema

Короткометражний ігровий фільм «Діагноз» українського режисера Мирослава Слабошпицького покажуть на V Міжнародному фестивалі короткометражного кіно й анімації Open Cinema у Санкт-Петербурзі.

 

Українська стрічка демонструватиметься в конкурсній спецпрограмі «Без анестезії» 12 серпня, початок програми - опівночі. Учасники спецпрограм мають можливість отримати особливі відзнаки журі, критики та оргкомітету.

 

Фестиваль Open Cinema триватиме з 7 по 15 серпня у Санкт-Петербурзі (Росія) в приміщенні Будинку кіно та на пляжі Петропавлівської фортеці. Організатори заходу - арт-центр «Берег» і Державний музей історії Санкт-Петербурга. П'ятий фестиваль проходить під знаком творчості Сергія Параджанова, 85-та річниця з дня народження якого відзначають цього року.


Як повідомляє оргкомітет Open Cinema, цього року експертна рада фестивалю переглянула 630 фільмів. В основний конкурс відібрано 18 ігрових, 17 анімаційних, 15 експериментальних і 13 неігрових короткометражних картин. Крім того, 24 фільми різних категорій увійшли в офіційну частину у складі спецпрограм, сформованих за трьома різними темами: «Інші береги» (географічні та метафізичні), «Біла ворона» (дивакуваті люди) та «Без анестезії» (кіно без купюр і політкоректності).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY