detector.media
30.07.2009 11:19
Єврокомісія проводить тендер на 100 тис. євро на виробництво промофільму
Єврокомісія проводить тендер на 100 тис. євро на виробництво промофільму

Делегація Єврокомісії в Україні оголошує тендер на виробництво і дистрибуцію промофільму про допомогу Єврокомісії Україні з метою покращити усвідомлення відносин і співпраці між Україною та ЄС, Білоруссю та ЄС. Про це повідомляє Незалежна асоціація телерадіомовників.

 

З переможцем тендеру передбачене підписання угоди на суму 100 тис. євро. Фінансування здійснюється в рамках щорічного бюджету Єврокомісії на інформацію й комунікацію. Імовірний старт тендеру - жовтень 2009 року.

 

Критерії визначення переможця:

- економічна та фінансова стабільність: щорічний оборот кандидата для кожного з останніх двох років має сягати вартості угоди;

- професійна наповненість: щонайменше чотири штатні співробітники;

- технічна спроможність: кандидат повинен мати щонайменше дві успішні угоди за останні три роки в суміжній тематиці, кожна з яких на суму не менше 50% нинішньої угоди.

 

Охочих позмагатися за угоду Єврокомісії просять надсилати листи з темою Information and Communication Tenders in 2009 на адресу delegation-ukraine-press@ec.europa.eu. Лист повинен містити назву угоди та інформацію, яка доводить відповідність кандидата критеріям відбору. Інформація буде додана до бази даних і може бути використана для надсилання запрошення до участі в тендері. Приймаються листи лише англійською мовою.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY