detector.media
28.07.2009 11:11
«Закрита зона» зареєструвалася в Нацраді як студія «Зміна»

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 22 липня зареєструвала суб'єктом інформаційної діяльності ТОВ «Студія "Зміна"». Вид діяльності - студія-виробник, директор - Наталя Фіцич.

 

Структуру власності продакшну розподілено наступним чином: іноземне підприємство «ДЦМ Декометал Холдинг» (DCM - Decometal Holding) - 30%, Вальтер Камарек - 20%, Наталя Фіцич - 25%, Володимир Ар'єв - 25%.

 

Як уточнила ТК генеральний продюсер продюсерського центру «Закрита зона» Наталя Фіцич, зареєстрована компанія - це не новий продакшн, а юридична особа «Закритої зони». За її словами, «Продюсерський центр "Закрита зона"» - брендова назва, а ТОВ «Студія "Зміна"» - юридична структура.

 

«Раніше ми не були зареєстровані як суб'єкт інформаційної діяльності, закон цього й не вимагав. Зараз вирішили зареєструватися, бо треба кудись рухатися», - пояснила вона.

 

Нагадаємо, що в інтерв'ю ТК три роки тому керівник «Закритої зони» Володимир Ар'єв розповідав, що продакшн наполовину належить йому і його дружині Наталі Фіцич, а наполовину - австрійському бізнесмену Вальтеру Камареку і його металургійному підприємству.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY