detector.media
27.07.2009 17:51
«Закрита зона» припиняє виробництво «Відкритої зони» за браком грошей

Продюсерський центр «Закрита зона» прийняв рішення припинити виробництво програми «Відкрита зона». Цю інформацію ТК підтвердила генеральний продюсер «Закритої зони» й автор «Відкритої зони» Наталка Фіцич.

 

«У середу на Першому національному буде останній випуск», - повідомила вона.

 

За її словами, головна причина закриття проекту - фінансова. Переживши перший етап кризи, програма втратила спонсора, а нового знайти не вдалося. «Я зрозуміла, зрештою, що соціальна журналістика й публіцистика не викликають зараз захоплення ані з боку спонсорів, ані з боку телеканалів. Крім того, є й особисті причини: я вже три роки роблю цю програму й хочу йти далі. Я буду рухатися в іншому напрямку», - пояснила пані Фіцич.

 

Наталка Фіцич більше не готуватиме циклові проекти для телебачення, а займатиметься документальним кіно. «Для мене є очевидною відсутність інтересу до проектів, які я хотіла б робити - це соціальна публіцистика, розумне телебачення для розумних людей. Тому я зосереджуюся на документалістиці», - розповіла вона.

 

Керівник «Закритої зони» зняла документальний фільм і нині готується до фестивалів у Європі. Детальніше про фільм Наталка Фіцич пообіцяла розповісти згодом, уточнивши, що робила його для себе, а не орієнтуючись на вказівки телевізійних менеджерів, оскільки український ринок на даному етапі її не цікавить.

 

Продюсерський центр «Закрита зона» при цьому продовжуватиме виробляти програму розслідувань «Попередження» з Миколою Вереснем, яка виходить на Першому національному.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY