detector.media
30.07.2009 12:12
Завершився чат з Павлом Костіциним (СТБ)
Завершився чат  з Павлом Костіциним (СТБ)

30 липня на ТК завершився чат з Павлом Костіциним, ведучим «Битви екстрасенсів» (СТБ).

 

Павло Костіцин дав відповіді на запитання читачів ТК про особливості п'ятого сезону «Битви екстрасенсів», про те, як потрапити у програму, яке враження на нього справили маленькі діти з екстраординарними здібностями та неприхованою агресією, та не менш неординарні, хоча й більш стримані дорослі.

 

 

 

Нагадаємо, у п'ятому сезоні «Битви екстрасенсів» в ефірі зустрінуться представники різних шкіл екстрасенсорики: вуду, чорнокнижники, мольфари та хіроманти, щоб довести переваги не особистих сил, а магічних шкіл.

 

Павло Костіцин працював на телебаченні у Євпаторії, потім - Сімферополі. У 23 роки  переїхав  до Києва, де закінчив Театральний інститут імені Карпенка-Карого. Сам Павло вважає, що його кар'єра почалася тоді, коли він у шкільні роки грав у дитячому театрі «Золотий ключик». «Телебаченням я по-справжньому «захворів» саме там. Після приїзду у наше провінційне містечко знімальної групи програми "До 16-ти и старше" я вже не уявляв себе в іншій ролі як телеведучого. Мрія моя здійснилась дуже швидко, і тепер я удосконалюю свою професію, постійно розширюю коло інтересів: сценарна робота, продюсування, управління проектами», - наголошує він. 

 

З 1997 до 2001 року  працював керівником інформаційного відділу FM-мережі «Наше радіо», згодом - програмним директором компанії.

 

З 2001 до 2004 року був художнім керівником, режисером-постановником та ведучим програм «Перехрестя кохання» та «Кохання з першого погляду» на телеканалі «Інтер».

 

2005-2007 - ведучий шоу «Ігри патріотів» («Інтер»).

 

З жовтня 2007 року - ведучий реаліті-шоу «Битва екстрасенсів» на СТБ.

 

Повний текст чату читайту на ТК незабаром.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY