detector.media
24.07.2009 12:09
Наталя Ульянкіна: Слова Тетяни Рамус – брехня
Наталя Ульянкіна: Слова Тетяни Рамус – брехня

Наталя Ульянкіна, керівник проекту та співінвестор  жіночого  інтернет-ресурсу Happy Woman, прокоментувала звинувачення свого бізнес-партнера Тетяни Рамус щодо ситуації у виданні.

 

Нагадаємо, учора пані Рамус розтлумачила інформацію ТК про відсторонення Наталі Ульянкіної від керівництва ресурсом, звільнення з редакції журналістів та вивіз техніки. За її словами, Наталя Ульянкіна просто зникла, покинувши журналістів та не надавши їй, своєму партнерові, фінансового звіту. Відтак дії, до яких вдалася  Тетяна Рамус, є вимушеними.

 

Зі свого боку Наталя Ульянкіна заявляє, що слова про її зникнення не відповідають дійсності - з 6 липня вона перебуває у календарній відпустці, про яку Рамус було поінформовано; за день до опублікування заяви про своє начебто зникнення пані Ульянкіна говорила з пані Рамус телефоном і домовилася про зустріч на сьогодні, 24 липня.

 

«Ложь в столь концентрированном виде - это абсурд. Как реагировать на абсурд? Как на пищу рассказов Зощенко или комедийных сюжетов. Возможно, выступление госпожи Рамус привлечет внимание писателей и сценаристов. У меня же пока другие цели и задачи: умею создавать и успешно развивать медийные проекты. Чем занимаюсь сейчас и планирую заниматься в будущем», - сказала вона ТК.

 

Рішення провадити спільний бізнес з Тетяною Рамус Ульянкіна назвала своєю помилкою.

 

«И ещё: полтора года назад я сделала серьёзную ошибку: допустила, что моим формальным партнером будет записана Татьяна Воронова-Рамус. Но каждый человек имеет право на ошибки. В результате он получает новый опыт. Мой опыт таков: держитесь подальше от людей, которые не ведают, что творят», - вважає пані Ульянкіна.

 

Нині стосунки між бізнес-партнерами Тетяною Рамус та Наталею Ульянкіною переходять у юридичну площину.

 

«Днем раньше я говорила с госпожой Рамус и договорилась о встрече, которая должна была состояться сегодня днем. После её вчерашнего выступления на ТК, я перенесла встречу и доверила решать все вопросы опытному юристу», - пояснила свою позицію пані Ульянкіна.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY