detector.media
23.07.2009 14:20
Олексій Семенов і Лідія Пархоменко відмежувалися від 8-TV

На щойно проліцензованому супутниковому телеканалі 8-TV змінився топ-менеджмент. Олексій Семенов розірвав відносини з мовником. Про це він повідомив ТК, уточнивши, що розходження відбулося вчора.

 

«Я отримав пропозицію, яка більше зацікавила мене у творчому плані», - пояснив він. Нову пропозицію пан Семенов поки не готовий озвучити, пообіцяв розповісти ТК про це згодом. Для 8-TV Олексій Семенов розробляв творчу концепцію, а в Нацраді представляв мовника в якості генерального продюсера. Хто стане новим генпродюсером 8-TV, йому невідомо.

 

Також ТК з власних джерел дізналася, що Лідія Пархоменко, яка 1 липня на засіданні Нацради представилася гендиректором телекомпанії, залишається фінансовим директором каналу НТН, звідки нікуди не йшла. «Я працюю фінансовим директором НТН, звідси не звільнялася. Те, що я могла представляти 8-TV, ні про що не свідчить», - сказала вона.

 

Пояснюючи ТК, чому вона не пристала на пропозицію 8-TV, Лідія Пархоменко зазначила: «Там ще не відкрите фінансування, не вирішено питання, як далі все буде». Хто став генеральним директором за документами пані Пархоменко невідомо.

 

Водночас у Нацраді ТК повідомили, що в ліцензійних документах ТОВ «8-ТБ» генеральним директором записана Пархоменко Лідія Олексіївна.

 

Зазначимо, що на засіданні 22 липня, коли Нацрада ухвалила рішення про видачу ліцензії 8-TV, Олексій Семенов і Лідія Пархоменко були відсутні, а канал представляла людина, котра назвалася юристом.

 

Нагадаємо, що засновники телекомпанії - Кучер Костянтин Антонович (50%) і ТОВ «Смарт транс груп» (50%). За інформацією ТК, канал пов'язаний з головою Національного космічного агентства України, творцем телеканалу «Інтер» Олександром Зінченком. Костянтин Кучер є почесним президентом групи компаній «Норіс». Саме він був партнером Олександра Зінченка у купівлі херсонського телеканалу «Віта».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY