detector.media
22.07.2009 11:49
Студія «Квартал 95» створила дистрибуційну компанію «Квартал Cinema»

Студія «Квартал 95» відкрила власну дистрибуційну компанію «Квартал Cinema». Про це повідомляє видання Media Business Reports з посиланням на власні джерела.

 

Директором новоствореної структури став виконавчий продюсер «Кварталу» Сергій Трофімов. За його словами, «Квартал Cinema» насамперед займатиметься прокатом фільмів власного виробництва, але в компанії готові працювати і з картинами інших виробників. Як пояснив пан Трофімов, сьогодні в плани компанії входить дистрибуція прокатного продюсерського кіно, а згодом, можливо, й артхаусних фільмів.

 

Першим проектом, розповсюдженням якого займеться «Квартал Cinema», стане фільм Люка Бессона «13-й район. Ультиматум». Головні ролі в картині озвучуватимуть Потап, Андрій Хливнюк (соліст групи «Бумбокс») та Євген Кошовий («Квартал 95»). Реліз картини заплановано на 3 вересня.

 

Як розказав Сергій Трофімов, студія знайшла інвестиції для запуску власного проекту - філософської комедії «Гулівер». Також він прокоментував інші плани щодо кіновиробництва: «У серпні зніматимемо продовження "Кохання у великому місті", а потім проект "Шерше ля Фам", де Володимир Зеленський зіграє роль Наполеона».

 

Нагадаємо, нині «Квартал 95» спільно з телеканалом «Інтер» працює над серіалом за мотивами телевізійного фільму «Свати» (фільм було знято студією спільно з телеканалом ICTV, однак право показу було продано «Інтеру»). Окрім цього, «Квартал» спільно з «Інтером» розробляє проект 10-серійного фільму в жанрі фантастичної комедії.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY