detector.media
20.07.2009 19:10
Анджей Рибалт звільнився з посади директора Польського радіо для закордону через єврейське питання

Великий резонанс в Польщі набуло звільнення Анджея Рибалта з посади директора Польського радіо для закордону (PRdZ). Як повідомляє wirtualnemedia.pl, Рада Польського Радіо задовольнила його заяву про звільнення з посади.

 

Нині пан Рибалт залишається оглядачем української редакції PRdZ. Обов'язки керівника станції перейняв Адам Бураковскі.

 

«Ми дуже зацікавлені в  тому, щоб Анджей Рибалт працював у нас», - коментують на польському радіо, зазначаючи, що це перший випадок, коли екс-керівника просять залишитися  в компанії.

 

Як повідомляє wirtualnemedia.pl з посиланням на неофіційні джерела, вплив на звільнення Анджея Рибалта мав лист від єврейської редакції PRdZ до найавторитетніших політиків країни. Автори листа зверталися до  президента та прем'єра по допомогу у фінансуванні редакції. «Програма ощадливості стосувалася усіх редакцій, але єврейська редакція не змогла з цим змиритися», - говорить джерело wirtualnemedia.pl.

 

«Два тижні тому після розмови керівництва PRdZ та єврейської редакції, саме цьому відділові було призначено додаткові кошти», - додає Роберт Віяс, в.о. PR-директора Польського радіо. Пан Віяс також не приховував здивування щодо резонансного звернення колег до політиків.

 

Анджей Рибалт працює на Польському радіо від 1994 року.

 

«Детектор медіа», wirtualnemedia.pl

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY