detector.media
15.07.2009 16:15
Олена Ханга вестиме ток-шоу на каналі Russia Today
Олена Ханга вестиме ток-шоу на каналі Russia Today

Російська телеведуча Олена Ханга повертається на телебачення: вона працює над новим проектом на телеканалі Russia Today, повідомляє  Lenta.ru з посиланням на прес-службу телеканалу.

 

Ток-шоу, яке вестиме Олена Ханга, має робочу назву Cross Talk. Нова програма з'явиться в ефірі восени й виходитиме щотижнево. Олена Ханга працюватиме в парі з Пітером Лавеллем - політичним оглядачем Russia Today.

 

Програма виходитиме англійською мовою, оскільки розрахована на західного глядача. «Західна аудиторія більш вимоглива у своїх телевізійних смаках, нам доведеться конкурувати з провідними світовими каналами», - сказала пані Ханга.

 

Довідка:

Олена Ханга - дочка занзибарського політика, який протягом недовгого часу очолював уряд країни (зараз Занзибар входить до складу Танзанії), а після військового перевороту був репресований і загинув у тюрмі. Здобула вищу освіту в Нью-Йоркському університеті. У 1997 році Олена Ханга почала вести на НТВ програму «Про це» - перше російське ток-шоу на сексуальну тематику, яке виходило протягом трьох років. Згодом на пару з Даною Борисовою вела на НТВ ток-шоу «Принцип доміно».

 

Russia Today - перший англомовний російський супутниковий інформаційний канал. Був створений автономною некомерційною організацією «ТВ-Новости», засновником виступила російська інформаційна агенція «РІА-Новости». Розпочав мовлення в грудні 2005 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY