detector.media
15.07.2009 12:38
Корреспондент.net запустив російську версію

Українське інтернет-видання Корреспондент.net запустило нову версію сайту для російських користувачів - «Корреспондент Россия». Головна особливість російської версії полягає в пріоритетності інформації про події в Росії, йдеться в офіційному повідомленні.

  

Сайт «Корреспондент Россия» інформуватиме про події, що відбуваються в російському і зарубіжному бізнесі, політиці, мистецтві, спорті, науці, новітніх технологіях. Ресурс представлятиме фоторепортажі з Росії та інших країн, досьє на російських і зарубіжних політиків, діячів культури і спорту, підприємців, представників шоу-бізнесу, аналітичні матеріали, колонки і блоги журналістів «Корреспондента» про Росію.

 

«Корреспондент Россия» має стати платформою для спілкування й обміну інформацією між російськими користувачами. Для них доступні опції коментування, завантаження фото- або відеорепортажів, створення власних блогів.

 

Довідка:

«Корреспондент Россия» належить компанії «Бігмір-Інтернет», яка є частиною медіахолдингу KP Media. Компанії також належать портал Bigmir.net, інтернет-проекти Корреспондент.net, uaSport.net, Ivona.com.ua, Afisha.ua, Novynar.com.ua, Ricardo.com.ua, UkrJob.net, Ukrbiz.net, Kyivpost.com.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY