detector.media
13.07.2009 14:27
М1 в новому сезоні замість «Сімпсонів» покаже «Флінтстонів»

Телеканал М1 планує поставити о 7.30 ранку, у слот, у якому раніше йшов мультсеріал «Сімпсони», інший анімаційний ситком - «Флінтстони». Про це ТК повідомив генеральний продюсер ЗАТ «Телеодин» (М1, М2) Валентин Коваль.

 

«Ми повернемо собі якщо не "Сімпсонів", то слот 7.30 ранку. Для цього в рамках великого контракту між Warner Brothers  та українськими каналами ми забрали собі серіал "Флінтстони"», - сказав він.  

 

За словами Валентина Коваля, для американців «Флінтстони» - серіал не менш культовий за «Сімпсони».

 

«Щоправда, він меншою мірою розрахований на дорослу аудиторію, тому навряд чи ми його поставимо на 21.00, але 7.30 -  це знову буде той час, коли М1 збере "великий рейтинговий горб"», - зауважив пан Коваль.

 

Доля самих «Сімпсонів»поки лишається нез'ясованою - угоду щодо пакету програм «20th Century Fox», з якого М1 мав намір показати своїм глядачам 7 нових сезонів серіалу, досі не підписано.

 

«Флінтстони» - американський комедійний мультсеріал про життя Фреда Флінтстона та його друзів у кам'яному віці. Оригінальний мультсеріал транслював телеканал ABC з вересня 1960 до 1 квітня 1966 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY