detector.media
13.07.2009 09:38
Костянтин Ернст став «Медіа-менеджером Росії – 2009»
Костянтин Ернст став «Медіа-менеджером Росії – 2009»

Гран-прі всеросійського конкурсу «Медіа-менеджер Росії - 2009» отримав генеральний директор «Первого канала» Костянтин Ернст, повідомляє Openspace.ru.

 

Галузева нагорода для топ-менеджерів засобів масової інформації, рекламної та піар-індустрії «Медіа-менеджер Росії» вручається з 2001 року. Цього року на конкурс номінувались понад 100 осіб. Лауреатами стали 27 медіа-менеджерів, семеро отримали спеціальні дипломи премії.

 

Зокрема, лауреатами у номінації «Газети» стали Леонід Левін (ТОВ «Издательско-полиграфический дом «Норд-Пресс») та Олена Сульдіна («Москваinfo»), у номінації «Журнали» - Тетяна Гурова («Русский репортер»), Михайло Земтін («Теленеделя») та Максим Ковальський («КоммерсантЪ Власть»). У номінації «В2В» лауреатом став Володимир Таллер («ТВМ Груп»). У номінації «Телебачення» перемогли Олександр Карпов (за успішний ребрендинг телеканалу ТВ-3) та Олександр Орджонікідзе (за зростання аудиторії каналу РЕН-ТВ). У номінації «Радіо» - Володимир Маслов («Радіо Шансон») та Григорій Ройзман («Радіо Континенталь»). У номінації «Нові медіа» відзначений Василь Есманов - за створення «єдиного в Росії медійного молодіжного інтернету». Повний список нагороджених можна побачити тут.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY