detector.media
10.07.2009 22:08
Створення асоціації нішевих телеканалів – питання кількох днів

Сьогодні в ресторані «Тургенєв» відбувся круглий стіл ТК «Малі канали: контент, розповсюдження, вимірювання, реклама». Нішеві мовники й розповсюджувачі говорили про феномен нішевих каналів в Україні й за кордоном, проблеми вимірювання їх аудиторії, питання контенту й реклами.

 

Вальдемар Дзікі, генеральний директор ТРК «Україна», зокрема, зазначив: «Бракує майданчика для розвитку нішевих каналів, бо коли говорять про медіа-ринок, то пригадують насамперед «Інтер» і йому подібні, а не думають про канали, які є власне базою цього ринку. Крім того, бракує їх репрезентації».

 

Павло Шпіцберг, співвласник компанії «Медіасат», назвав «вилку» цін на входження нішевих каналів у кабельну мережу: «Вона абсолютно немотивована і може складати від 100 грн на рік до 50 000 на місяць».

 

 

 

В круглому столі також узяли участь Олександр Пелех, менеджер проектів компанії SES SIRIUS, Вікторія Семененко, керівний партнер компанії Maxximum Advertising, Костянтин Стрюков, генеральний директор телеканалу MTV і Георгій Барзашвілі, менеджер з розвитку бізнесу ТРК «Україна».

 

 

 

Представники нішевих телеканалів зізналися, що за кілька днів, імовірно, оголосять про створення асоціації. Модератор круглого столу, заступник головного редактора сайту «Детектор медіа» Леся Ганжа, резюмувала зустріч так: «Ми дійшли очікуваного висновку, що нішеві канали врятує консолідація».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY