detector.media
08.07.2009 15:25
Держкомтелерадіо призначить Олександра Смолькіна гендиректором Хмельницької ОДТРК «Поділля-центр»
Держкомтелерадіо призначить Олександра Смолькіна гендиректором Хмельницької ОДТРК «Поділля-центр»

Комісія з проведення конкурсного відбору на посаду генерального директора Хмельницької ОДТРК «Поділля-центр» рекомендує Державному комітету з питань телебачення та радіомовлення призначити на посаду генерального директора «Поділля-центр» Олександра Смолькіна. Про це повідомляє офіційний сайт Держкомтелерадіо.

 

Олександр Смолькін з 2008 року виконував обов'язки генерального директора телерадіокомпанії. У 2007-2008 роках очолював ТОВ «Телерадіокомпанія "Лотел - СКТБ"», у 2006-2007 роках був директором державного підприємства «Хмельницьккурортресурси», до цього керував різними приватними підприємствами. Депутат Хмельницької обласної ради (фракція «Наша Україна).

 

У конкурсному відборі Держкомтелерадіо пан Смолькін змагався з Миколою Крентовським - представником Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі в Хмельницькій області. Більшістю голосів Олександра Смолькіна визнали переможцем конкурсу. Комісія, яку очолював заступник голови Держкомтелерадіо Олександр Курдінович, рекомендуватиме керівництву Держкомтелерадіо укласти з ним контракт.

 

 «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY