detector.media
06.07.2009 10:04
«КоммерсантЪ»: На «1+1» повернуться політичні ток-шоу

Після перезапуску телеканалу «1+1» на ньому відновиться політичне мовлення, припинене на початку сезону 2008/2009, повідомляє українська газета «КоммерсантЪ» із посиланням на власне джерело, близьке до нового акціонера каналу Ігоря Коломойського.

 

«На каналі посилиться політичне мовлення, - сказало джерело газети. - Ми зацікавлені в інвестиціях у нові продукти, включно з політичними ток-шоу, які стануть альтернативою «Шустер live» та «Свободі на Інтері». У передвиборний період це актуально». Вихід політичних програм «Епіцентр» В'ячеслава Піховшека та «Я так думаю» Анни Безулик на «1+1» не було відновлено після літніх канікул 2008 року.

 

Разом із тим «КоммерсантЪ» цитує Олександра Ткаченка, який стверджує, що новий акціонер не впливатиме на редакційну політику каналу. Нагадаємо, на початок сезону 2009/2010 року планується переформатування телеканалу «1+1», а перед менеджментом, який не буде змінено, поставлено завдання вивести канал, який зараз посідає 4-5 сходинку у рейтинговій таблиці, на перше місце.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», 3 липня  Central European Media Enterprises оголосила про те, що досягла угоди з Ігорем Коломойським, членом Ради директорів СМЕ. Згідно з угодою, Коломойський отримує 49% українських активів СМЕ за $100 млн готівкою та 100% телеканалу ТЕТ, який буде інтегровано до групи «1+1».  Очікується, що трансакцію буде завершено до кінця третього кварталу 2009 року. Інвестицію у $100 млн буде вкладено у розвиток телеканалів «1+1», «Кіно» та ТЕТ. Надалі  телеканал ТЕТ буде розвиватися згідно із мультиканальною  стратегією СМЕ, спрямованою на створення нішевих каналів медіагрупи.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY